Now Reading
Carla’s Dreams cucereste piata internationala: primul turneu promo in Rusia; urmeaza Franta si concerte in Dubai

Carla’s Dreams cucereste piata internationala: primul turneu promo in Rusia; urmeaza Franta si concerte in Dubai

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.
Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China. Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se afla in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.
Piesa “Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

Recent, baietii au lansat piesa “Triunghiuri”, special pentru fanii vorbitori de limba rusa si una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul in limba rusa la care lucreaza cei de la Carla’s Dreams. Pe langa albumul in rusa, Carla’s Dreams lucreaza deja la un nou album in limba romana. Foarte curand, vor lansa si noul single in limba romana.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge in turneu de promo in Franta si concerte in Dubai, precum si Romania, Rusia si Moldova.

See Also

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt. Carla’s Dreams sunt cei care si-au obisnuit publicul cu un mesaj diferit, dar puternic, cu o abordare diferita. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt doar niste artisti, ci vocea tinerilor care sunt atrasi si fascinati de piesele lor sincere.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top