Now Reading
EXCLUSIV! De vorba cu….Anatoli Guzic | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “Cantareata cheala” va descoperi laturile absurde ale fiintei umane printr-o formula groteasca”

EXCLUSIV! De vorba cu….Anatoli Guzic | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “Cantareata cheala” va descoperi laturile absurde ale fiintei umane printr-o formula groteasca”

Trupa teatrului Eugene Ionescu din Chisinau este invitata si in acest an sa incante si sa emotioneze publicul spectator, in cadrul celei de-a X-a editii a Festivalului de Teatru “Zile si Nopti de Teatru la Braila“, gazduit de Teatrul Maria Filotti.
De data aceasta (miercuri, 21 septembrie, ora 18.00, Sala Mare), cu o poveste care incearca sa integreze omul in circuitul universal al vietii, prin patosul nazuintei sale, prezentand degradarea rasei umane intr-o maniera perfecta si, in acelasi timp, absurda – “Cantareata cheala“. In acest spectacol, decaderea individului se prezinta intr-o stransa legatura cu pierderea facultatilor sale de comunicare, in special prin acel dialog, aparent al surzilor.
Astfel ca astazi avem placerea de a sta de vorba cu Anatoli Guzic, unul dintre tinerii reprezentanti ai valoroasei generatii actuale de actori, intr-un nou interviu in exclusivitate, realizat de revista noastra cu ocazia importantului eveniment cultural ce se va desfasura in perioada 19-25 septembrie la Braila.

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

Absurditate, nebunie, dementa.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Pentru ca au ocazia sa vada perfomanta trupei de actori ai Teatrului National “Eugene Ionesco” din Chisinau si pentru ca piesa “Cantareata cheala” va descoperi laturile absurde ale fiintei umane printr-o formula groteasca, si cine stie? Poate publicul va reusi sa le descopere mai rapid in propria lor fiinta

TEI

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

O vizita la prieteni unde ai ocazia sa-i descoperi pe altii noi si nu in ultimul rand familiarizarea cu performantele, viziunile, formele altor trupe teatrale.

See Also

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

Teatrul brailean are parte de-o echipa puternica incepind cu actorii si incheiind cu simplul angajat, care foemeaza mecanismul teatrului. E o complexitate de spectacole noi ca si forme, interpretari, si plin de tendinte, care reuseste sa plaseze viata teatrala in continua autenticitate.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Sunt doua obiective primare in activitatea mea: Profesionalismul si Calitatea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top