Now Reading
EXCLUSIV! De vorba cu…Adrian Iclenzan | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “Copilul Problema e o tragi-comedie alerta si intensa”

EXCLUSIV! De vorba cu…Adrian Iclenzan | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “Copilul Problema e o tragi-comedie alerta si intensa”

Problemele sociale, cu un anumit impact asupra publicului spectator, care nasc teme de reflectie, sunt prezente si in acest an, in cadrul celei de-a X-a editii a Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila”, gazduita de Teatrul “Maria Filotti”, in perioada 19-25 septembrie.
Copilul problema” , piesa scrisa de George F Walker vorbeste despre ajutoarele sociale, discrepantele sociale, personajele sociale, cu care toti ne confruntam si in privinta carora inca nu am gasit solutiile corespunzatoare.

Astazi stam de vorba cu Adrian Iclenzan, regizorul piesei propuse de Teatrul “Sica Alexandrescu” Brasov, intr-un nou interviu din seria celor dedicate Festivalului de Teatru brailean din acest an.

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

Copilul Problema e o tragi-comedie alerta si intensa. Spectacolul isi propune sa prezinte publicului personaje ce fac parte din patura de jos a societatii, o lume lipsita de perspective, condamnata, parca, la esec.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Pentru a intra in contact cu un autor montat in toata lumea, dar care e mai putin cunoscut in Romania.Si pentru a cunoaste patru minunati actori brasoveni (n.r.Ada Gales, Claudiu Mihail, Gabriela Butuc, Marius Cordos).

adagalecopilulproblem

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

O bucurie.

See Also

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

E un teatru cu actori talentati, unde monteaza unii dintre cei mai cunoscuti regizori din tara. Oricine priveste repertoriul teatrului observa o mare diversitate dramaturgica.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Sa fac teatru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top