Now Reading
”Sully: Miracolul de pe râul Hudson” – din 9 septembrie in cinematografe

”Sully: Miracolul de pe râul Hudson” – din 9 septembrie in cinematografe

Castigatorul Premiului Oscar, Clint Eastwood revine cu un nou film impresionant, ”Sully: Miracolul de pe raul Hudson”, o drama inspirata din evenimente reale, care va fi difuzata din 9 septembrie in cinematografele din toata tara.
Un film distribuit de Warner Bros. Pictures ?i Village Roadshow Pictures, ”Sully: Miracolul de pe raul Hudson” il plaseaza in centrul pove?tii pe capitanul Chesley ”Sully” Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.
La data de 15 ianuarie 2009, intreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de ”Miracolul de pe raul Hudson”, dupa ce capitanul ”Sully” Sullenberger a reusit sa-si ghideze aeronava avariata spre apele inghetate ale raului Hudson, unde a efectuat o aterizare fortata, care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord.
Totusi, in ciuda faptului ca Sully a fost aclamat de presa si de public pentru exceptionalele sale abilitati de navigatie aeriana, evenimentul a fost urmat de o ancheta, care ameninta sa-i distruga atat reputatia, cat si cariera.
Din distributia filmului mai fac parte Aaron Eckhart in rolul copilotului lui Sully, Jeff Skiles si Laura Linney, nominalizata la premiile Oscar, in rolul sotiei lui Sully, Lorrie Sullenberger. Eastwood s-a ocupat de regie, scenariul fiind scris de Todd Komarnicki, avand la baza cartea Highest Duty, scrisa de Chesley „Sully” Sullenberger si Jeffrey Zaslow. Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart si Tim Moore, Kipp Nelson si Bruce Berman fiind producatorii executivi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top