Now Reading
#Selfie 69- o poveste despre prietenie, riscuri in iubire, generatii si multe zambete- in vizita la Braila

#Selfie 69- o poveste despre prietenie, riscuri in iubire, generatii si multe zambete- in vizita la Braila

Marti seara ( 6 septembrie), brailenii s-au putut bucura de un film care a starnit hohote de ras, a umplut sala de cinematograf – Cinema City Braila ( lucru care se intampla nu atat de des precum s-ar merita in cazul unui film romanesc difuzat in provincie) si i-au putut cunoaste mai bine pe cei trei crai nebun de artisti, Vlad Logigan, Alex Calin si Levent Sali si pe Ileana Cosanzeana din zilele noastre, Flavia Hojda. Evenimentul a avut loc cu ocazia avanpremierei noii pelicule #Selfie 69, productie a regizoarei Cristina Iacob – Zazu Film.
Desi are parte de o actiune ce pare la inceput simpla, povestea unor trei tinere ce pun un pariu, sa se marite in trei zile, itele create in jurul povestii principale ating teme precum cautarea iubirii adevarate, dar care se intampla sa fie mai aproape decat te astepti, prietenia si prietenii ce uneori sunt a doua familie, razboiul dintre generatii, contrastul dintre luxul aparent si realitatea kitschoasa, precum si o parte din problemele romanilor, ce tin de conceptul de casatorie, ceea ce se ascunde dincolo de fascinatia Bucurestiului, problema asa ziselor “vrajitoare” si multe alte aspecte pe care va lasam sa le descoperiti singuri, impletite cu momente comice spumoase, urmariri ca in adevaratele filme de actiune si povesti de iubire cu happy end.
Recunosc ca am mers sa vedem Selfie 69 cu o oarecare doza de scepticism, dar am plecat din sala de cinema cu un mare zambet pe buze si cu senzatia ca am urmarit un film romanesc cu adevarat bine regizat, care merita sa fie vazut de toate generatiile.

14237565_1095738203851451_2697194469900933457_n

La final, am realizat si un scurt interviu cu cei trei crai, Levent, Vlad si Alex:

Cum ati ales Braila in turneul vostru prin tara?

Levent Sali: Braila ne-a ales pe noi. Am fost si cu Selfie 1, si am fost foarte bine primiti aici. Si ne-am dorit cu drag sa revenim.
Vlad Logigan: Este un oras in care m-as intoarce cu mai multe filme daca as avea ocazia sau, poate in curand, cu spectacole de teatru.

Ce inseamna pentru voi sa reluati povestea din Selfie?

Levent Sali: Nu o reluam, o ducem mai departe.
Alex Calin: A fost foarte interesant pentru noi, ca dupa doi ani sa putem sa continuam, sa ne intoarcem la personajele respective si sa ducem mai departe povestea.
Vlad Logigan: Este o ocazie cu care regizorii si actorii din Romania se intalnesc foarte rar. Rar apuci sa joci niste personaje intr-un film, sa le duci intr-un alt film si, ce e cel mai important, sa fie niste situatii total noi pentru personajele respective.

13510828_509247235937472_2072695243990759692_n

Cum evolueaza personajele din primul film Selfie pana acum, in acest sequel?

Levent Sali: Se maturizeaza. Mihai, personajul meu, ca niciodata, se indragosteste si socheaza prin acest lucru. Ai 69 de motive sa te uiti la acest film.
Vlad Logigan: Fac un mic pas spre maturizare unii din ei, in functie de evolutia lor interioara pe drumul maturizarii . Dar, in fond, sunt aceiasi sase tineri frumosi, haiosi, in Bucuresti, unde se intampla o mie de peripetii. Iar filmul ramane in aceeasi zona comica si amuzanta in care vi l-am propus si prima data, la primul Selfie.
Alex Calin: Filmul este cumva descris de cei care ne-au vazut ca fiind un pic mai maturi, atat din punct de vedere al actorilor, cat si al regiei, al filmarilor, al scenariului, al locatiilor. Si putem spune ca arata foarte bine, vizual vorbind.

V-ati dori sa existe si o continuare la continuarea acestui film?

Alex Calin: Urmatorul film, daca va fi, va fi Selfie 3D. Este gluma noastra,a echipei implicate in aceasta productie. :)

See Also

Considerati ca acest concept de Selfie a ajuns la un adevarat fenomen in Romania?

Vlad Logigan: Filmul, dincolo de aceasta parte a povestii amuzante, la nivel filozofic-existentialist vorbeste despre Selfie ca o poza a unei generatii intr-un timp dat. Si ar fi poza generatiei tinerilor din Romania de azi. Prezinta modul de a fi al tinerilor din generatia de azi, modul in care se comporta cu parintii lor, actiunile pe care le fac, viteza cu care schimba idei, concepte si notiuni.
Alex Calin: Aceasta cred ca este cea mai importanta calitate a filmului, faptul ca se refera la prezent. Pentru ca prezinta distanta dintre generatii, faptul ca parintii incearca sa vina mai aproape de copiii lor, incercand sa descopere Facebook-ul sau drogurile sau tot felul de lucruri care sa aduca mai aproape cele doua generatii.

O patanie amuzanta din turneul vostru prin tara?

Alex Calin: Au fost foarte multe intamplari. Insa pot sa va spun ca in timpul filmarilor m-am imbolnavit de varicela, si toti colegii au trebuit sa se fereasca de mine, si nu doar colegii, ci si toata echipa de pe platou.
Vlad Logigan: Si, desi Alex a scapat cu bine din asta, nu a scapat de glumele facute de noi ( rade ).

#Selfie 69 va fi difuzat in cinematografele din toata tara incepand din 16 septembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top