Now Reading
DJ Sava si Irina Rimes lanseaza single-ul si videoclipul “I Loved You”

DJ Sava si Irina Rimes lanseaza single-ul si videoclipul “I Loved You”

Hit maker-ul DJ Sava colaboreaza cu noua senzatie din muzica romaneasca, Irina Rimes si lanseaza single-ul “I Loved You”, alaturi de un videoclip filmat peste ocean.

O coproductie Cat Music – Quantum Music, single-ul “I Loved You” este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, “Visele”, unul dintre hiturile verii 2016, alaturi de Lu-k Beats.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood.

In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul “Love in Dubai”, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

See Also

Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului “Fabrica de staturi”, iar in urma cu 3 luni a lansat hitul “Visele”, care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker