Now Reading
Eurovision Song Contest va avea loc la Kiev!

Eurovision Song Contest va avea loc la Kiev!

Uniunea Europeana de Radiodifuziune (EBU) si Societatea Nationala de Televiziune a Ucrainei (NTU), au dezvaluit astazi ca orasul ales pentru a gazdui Eurovision Song Contest , editia 62 (ESC), in 2017 va fi … capitala tarii si cel mai mare oras din Ucraina, Kiev!
 
Orasul a avut o concurenta puternica, luptand alaturi de Odesa si Dnipro pentru a gazdui cel mai important eveniment muzical din Europa, ce a ajuns la peste 200 de milioane de telespectatori. Eurovision 2016 a fost castigat de Jamala, in Suedia, cu piesa inspirata dintr-o poveste reala, “1944”.
 
Capitala Ucrainei a gazduit anterior Eurovision Song Contest in 2005, precum si Eurovision Song Contest Junior in 2009 si 2013.
Orasul intentioneaza sa gazduiasca competitia din 2017 in cadrul Centrului International Expozitional, cel mai mare centru de acest gen din Ucraina, cu o capacitate de 11.000 de spectatori.
 
Datele Eurovision Song Contest 2017 sunt: 9 mai ( prima semi-finala) 11 mai (a doua semi-finala) ?i 13 mai (Marea Finala). Bilete pentru semifinalele ?i finala concursului vor fi disponibile de la sfarsitul acestui an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top