Now Reading
Lady Gaga is back! Single nou – “Perfect illusion”

Lady Gaga is back! Single nou – “Perfect illusion”

La aproape opt ani de la debutul in electro-pop-disco cu “The Fame”, trei ani dupa precedentul sau album de studio, cunoscut sub numele de ARTPOP si doi ani dupa proiectul jazz in colaborare cu Tony Bennett, Lady Gaga se intoarce la ritmurile pop!
“Perfect Illusion,” noul sau single lansat astazi, a fost scris si produs alaturi de BloodPop, Kevin Parker si Mark Ronson si este prima piesa extrasa de pe cel de-a cincilea album de studio semnat Lady Gaga (nume de cod: # LG5), precum si o reintroducere in radacinile pop-rock pentru un superstar care a fost absent din topurile radio in ultimii ani.
“Perfect Illusion” este “un cantec superb, in stilul pop-rock, care te face sa vrei sa dansezi”, a declarat BloodPop. “Am inceput sa lucram la aceasta piesa in jurul pranzului si l-am terminat tarziu în noapte. In fiecare zi am schimbat cate un vers pentru a-l aduce la forma sa finala.”

Videoclipul ce va fi lansat in zilele urmatoare a fost filmat in desert, in afara orasului Los Angeles, de catre prietenul si vechiul colaborator al lui Gaga, Brandon Maxwell.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top