Now Reading
Laureatii Galei Tanarului Actor HOP 2016

Laureatii Galei Tanarului Actor HOP 2016

Editia a XIX-a a Galei Tanarului Actor HOP, desfasurata la Vox Maris Grand Resort din Costinesti, s-a incheiat in seara zilei de 8 septembrie. Juriul final a fost format din DORINA CHIRIAC – actrita, ANDREI SI ANDREEA GROSU – regizori, OFELIA POPII – actrita si VICTOR REBENGIUC – actor. Gala a fost prezentata de actorul Alex Bogdan.

PREMIILE GALEI TANARULUI ACTOR HOP

alexandru-voicu-credit-foto-adi-bulboaca

Premiul „STEFAN IORDACHE” – Marele Premiu al Galei Tanarului Actor HOP a fost acordat actorului ALEXANDRU VOICU pentru „Marele mecanism”, adaptare dupa „Hamlet” de William Shakespeare.
Premiul se acorda in memoria marelui artist Stefan Iordache, cel care a fost membru al juriului la mai multe editii ale Galei HOP, un mare apropiat al acestui eveniment si al sustinerii tinerilor la inceput de cariera. Premiul a fost inmanat de ION CARAMITRU, presedintele UNITER si directorul general al Teatrului National „I.L.Caragiale” din Bucuresti.

alina-laura-rotaru-credit-foto-adi-bulboaca

Premiul pentru cea mai buna actrita, sectiunea individual a fost acordat actritei ALINA LAURA ROTARU pentru „De vorba cu tine”, colaj dupa „A douasprezecea noapte” de William Shakespeare. Premiul a fost inmanat de regizorul FELIX ALEXA.

andrei-radu-credit-foto-adi-bulboaca

Premiul pentru cel mai bun actor, sectiunea individual a fost acordat actorului ANDREI RADU pentru „In cautarea muzicii”, dupa texte din „A douasprezecea noapte” de William Shakespeare.
Premiul a fost inmanat de actrita MARIANA MIHUT.

spectacol-lorenzo-credit-foto-adi-bulboaca

Premiul „CORNEL TODEA”Premiul pentru cea mai buna trupa de actori „± Lorenzo” de Daniel Chirila, cu Loredana Cosovanu, Daniel Chirila si Tiberiu Enache. Premiul este sustinut incepand cu editia a XVI-a de familia Todea. Premiul a fost inmanat de actrita si coregrafa ANDREA GAVRILIU.

raluca-radu-credit-foto-maria-stefanescu

Premiul „SICA ALEXANDRESCU” – Premiul special al juriului a fost acordat actritei RALUCA RADU pentru „Apemantus – De la Nebun la Nebun”, colaj si adaptare dupa „Timon din Atena”, „Regele Lear” si „Hamlet” de William Shakespeare. Premiul a fost inmanat de actrita DORINA CHIRIAC.

PREMIUL PUBLICULUI

cristina-juncu-credit-foto-adi-bulboaca

Cea mai buna actrita: CRISTINA JUNCU, pentru ‚‚Al tau, H’’, dupa texte din „Hamlet” de William Shakespeare.

Cel mai bun actor: ANDREI RADU pentru „In cautarea muzicii”, dupa texte din „A douasprezecea noapte” de William Shakespeare.

spectacol-http-error-500-credit-foto-maria-stefanescu

See Also

Cea mai buna trupa de actori: „http://error500”, regia: Vlad Trifa?, cu Bogdan Florea, Lucian Ionescu, Cosmin Teodor Pana, Lavinia Pele si Andrei Radu.

Premiile au fost inmanate de actrita, scriitoarea, regizoarea LIA BUGNAR

PREMII GAZDUITE IN CADRUL GALEI TANARULUI ACTOR

Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF” a fost acordat actorului ALEXANDRU VOICU pentru „Marele mecanism”, adaptare dupa „Hamlet” de William Shakespeare. Premiul a fost inmanat de actorul NICHOLAS CATIANIS – castigatorul Premiului „1/10 pentru FILM la TIFF” in anul 2015.
Incepand cu editia 17, regizorul si producatorul de film TUDOR GIURGIU acorda unuia dintre concurentii Galei HOP sansa de a face parte din programul „10 pentru FILM la TIFF”)

PREMIUL pentru prestanta si rostire scenica – oferit de actrita Dorina Lazar a fost acordat actorului STEFAN PAVEL pentru „Tocila Melancolicul”, colaj din „Cum va place” de William Shakespeare. Premiul a fost inmanat de criticul de teatru ILEANA LUCACIU.

PREMIUL VOX MARIS*: ALEXANDRU VOICU pentru „Marele mecanism”, adaptare dupa „Hamlet” de William Shakespeare. Premiul a fost oferit de patronul Vox Maris, domnul Nicusor Nastase.

Cu prilejul celei de-a doua editii a Festivalului EuRoCultura, actorul si omul politic MIRCEA DIACONU i-a invitat la Bruxelles pe castigatorii Galei HOP.

Credit foto: Adrian Bulboaca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top