Now Reading
PAULA SELING lanseaza videoclipul piesei “Let go”

PAULA SELING lanseaza videoclipul piesei “Let go”

Paula Seling a demonstrat mereu ca este o adevarata artista, plina de inspiratie si pasiune in toate compozitiile ei. Vocea ei unica a reusit sa cucereasca piata muzicala de la noi, dar si peste hotare, artista reusind performante, pe care nu multi reusesc sa le obtina – sute de piese, participari in cadrul celor mai importante concursuri nationale si internationale, si concerte cu sali arhipline.
Dupa featuring-ul cu Nicu Alifantis, pentru piesa “Weekend”, Paula revine cu un nou videoclip, “Let go”, cu o poveste aparte, inspirata din vietile multor fete ce traiesc povesti de dragoste nocive.
‘Let go’ este o piesa ce vorbeste despre momentul in care personajul principal, o fata prinsa intr-o relatie consumatoare si distructiva, reuseste sa rupa sforile care-au transformat-o in marioneta.
Fata intelege ca a fost atrasa in capcana si, dupa lungi framantari si lupte interioare, isi propune sa se smulga din viata in care fusese inchisa ca intr-o colivie.
Versurile au fost scrise de colega mea de la conservator, de trupa dar si prietena mea buna Adina Nelu care s-a simtit inspirata de linia foarte melodioasa si complexa.
“, povesteste interpreta.

De compozitia piesei s-a ocupat echipa Tommo Production, alaturi de care Paula Seling va mai lansa si alte single-uri, iar regia poarta semnatura talentatei regizoare Ioana Gomoi.
Piesa mi-a fost propusa de Bogdan de la Tommo Production. Nu este prima noastra colaborare, am mai lucrat inca o piesa superba pe care urmeaza sa o lansam impreuna la momentul potrivit. „Let go” este scrisa si produsa de Bogdan si de Massi, un alt om de baza al echipei de productie.
Cred ca au fost unele dintre cele mai eficiente sesiuni de studio, cand totul s-a legat ca la carte. Sunt recunoscatoare pentru aceasta experienta frumoasa.
O alta intalnire importanta a fost cu regizoarea Ioana Gomoi si echipa acesteia. Artista are o viziune proaspata care respecta trand-ul momentului in materie de imagine si creatie video.
Ioana a redat frumos, in imagini, starea piesei si a surprins exact framantarile personajului principal jucat de cei doi actori
.”, a mai dezvaluit Paula Seling despre cel mai nou single al ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top