Now Reading
“Talentul nu are dizabilitati” – primul eveniment din Craiova dedicat persoanelor speciale

“Talentul nu are dizabilitati” – primul eveniment din Craiova dedicat persoanelor speciale

De multe ori stai si te intrebi “De ce e viata asa crunta?”, “De ce mi se intampla asta?”, “De ce eu?” sau atunci cand te lovesti de un mic obstacol al vietii spui “Nu mai pot!”, “Renunt!”, “Viata mea s-a terminat!”, “Nu mai am niciun rost pe acest pamant!”, asa-i?

Persoanele cu dizabilitati nu sunt asa! Ele degaja o energie pozitiva cum rar intalnim in jurul nostru, zambesc mereu, traiesc fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, se bucura de lucrurile marunte pe care, uneori, noi nici nu le observam alergand in goana dupa bani, faima sau alte bunuri materiale.

“Te-ai gandit vreodata ce este cel mai important in viata? Iti spun eu. Iubirea! De cele mai multe ori nu realizezi, dar iubirea face minuni, iar cand spun “iubire” ma refer la dragostea fata de semenii tai, fata de natura, acel sentiment pe care-l poti trai si darui chiar si printr-un zambet, imbratisare sau, pur si simplu, o privire calda celor din jur. Iti da putere! Despre asta este vorba in acest spectacol. Mi-am dorit dintotdeauna ca oamenii sa inteleaga ca viata este frumoasa si ca merita traita asa cum este! Idiferent de dizabilitatea pe care o au, acesti minunati tineri sunt inzestrati cu talente de care nici nu-ti puteai imagina.”, spune Carmen Vasilescu, organizatorul acestui eveniment.

Respect, egalitate, viata, iubire, speranta si admiratie e tot ceea ce vor sa primeasca cei implicati in primul eveniment de acest gen din Craiova, un proiect dedicat persoanelor cu dizabilitati ce au talente.

See Also

Asadar, va invitam cu mare drag miercuri, 28 septembrie, ora 18.00, in ElectroPutere Parc, la un spectacol de exceptie unde veti descoperi dans, muzica, teatru, moda si multe alte talente ale persoanelor cu dizabilitati, care te vor face sa simti o emotie unica.

“Vreau sa multumesc din suflet celor de la Liceul Tehnologic Special “Beethoven”, Scoala Gimnaziala Speciala “Sf. Mina”, Asociatia “Vasiliada”, “Vila Cristi” din Costinesti, Compania Teatrulescu, regizorului englez Philip Parr, designerului Florin Burescu, cel care va asigura o parada de moda cu creatiile sale, d-nei Ica Diaconu, managerul ElectroPutere Parc, Ramonei Dragulescu, prezentatorul evenimentului, Primariei Craiova si tuturor celor implicati! Fara acestia nu ar fi fost posibil ca acest vis sa devina realitate!”, adauga Carmen, care la randul ei este o peroana cu dizabilitati plina de entuziasm si optimism.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • exceptional maa&#lun8230;Extremely interesting facts! Perfect just your own single thing Whilst i were hunting intended in relation to! “The medium may be the message. inches broad via Marshall McLuhan….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top