Now Reading
Smiley debuteaza in dublajul de film cu ,,Berzele”, cea mai recenta aventura animata marca Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group

Smiley debuteaza in dublajul de film cu ,,Berzele”, cea mai recenta aventura animata marca Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group

Unul dintre cei mai de succes artisti pop din Romania, cu o cariera remarcabila in industria muzicala, unde s-a afirmat in calitate de muzician, producator si entertainer, Smiley va debuta in dublajul de animatie din 23 septembrie, atunci cand publicul il va putea auzi imprumutandu-i vocea porumbelului Toady, din noua aventura animata ,,Berzele”.

Celebrul antrenor de la ,,Vocea Romaniei”, Smiley, declara despre experienta dublajului si rolul sau din ,,Berzele”: ,,Personajul meu e un porumbel care lucreaza in organizatia berzelor si e foarte bagacios. El ca porumbel vrea sa fie acceptat de catre berze … ca fiind o barza. (…) E prima oara cand dublez un personaj de desene animate. E foarte greu sa iti dai seama ca e vocea mea in desene, pentru ca a fost nevoie sa caut o tonalitate care sa se potriveasc? cu fata porumbelului si pe care a trebuit sa o si pastrez pe toata durata desenului.”, a concluzionat Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.

Una dintre cele mai asteptate animatii ale anului, ,,Berzele” va fi disponibila in cinematografele din toata tara si in versiunea dublata in limba romana.

See Also

Berzele aduc bebelusii la parinri… sau cel pu?in asa faceau. Acum livreaza colete pentru compania globala Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barza din companie, urmeaza sa fie promovat cand, din greseala, activeaza masina de facut bebelusi, aducand pe lume o fetita absolut adorabila. Disperat sa livreze mica minune inainte sa afle seful de eroare, Junior pleaca intr-o expeditie neautorizata, alaturi de prietenul sau Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Calatoria initiatica nu va duce doar la intregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze sa revina la adevarata lor misiune pe Pamant.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker