Now Reading
EXCLUSIV: De vorba cu….Andrei si Andreea Grosu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “The Sunset Limited reprezinta un pariu teatral si emotional castigat”

EXCLUSIV: De vorba cu….Andrei si Andreea Grosu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” : “The Sunset Limited reprezinta un pariu teatral si emotional castigat”

Andrei si Andreea Grosu sunt mai mult decat creatorii unui nou spatiu teatral – Unteatru, sunt cei care au demonstrat ca teatrul jucat intr-un spatiu neconventional devine dintr-o forma de manifest, o arta.
Totodata, cei doi sunt si regizorii unei piese profunde, care naste idei, ganduri, controverse, despre felul nostru de a ne deschide, despre fragilitate si indrazneala. Despre noi toti, despre cele mai intunecate ganduri si despre cele mai gingase incercari. Probabil unul dintre cele mai intime spectacole care se pot intampla spectatorului.
The Sunset Limited” va fi prezentata in penultima zi de festival, sambata, ora 21.00, la Sala Studio a Teatrului “Maria Filotti”, in cadrul celei de-a X-a editii a Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila“, si, desi jocul actoricesc este doar dublu, include doi actori de zile mari – Serban Pavlu si Richard Bovnozchi.

Stam de vorba astazi cu doi oameni frumosi, doi artisti de esenta pura, Andrei si Andreea Grosu:

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

The Sunset Limited a fost o incercare dificila pentru noi toti. A fost un pariu prin care ne-am propus sa stapanim un text naravas care te poate subjuga intr-o secunda de neatentie. Credem ca pe parcurs ne-am indragostit atat de tare de el si el de noi incat toata lupta pt suprematie s-a transformat intr-o relatie tandra de iubire. Intre noi si text. De aici spectacolul.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Pentru ca vor pleca modificati un pic. Si asta e tot ce conteaza dupa o intalnire de gen. Si un pic mai bucurosi. De intalnire.

01-sunset-limited

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

Inseamna o a treia participare fericita. Orice prilej de a calatori cu spectacolele in alte orase ne aduce multa bucurie. Braila are un public minunat de teatru si abia asteptam si il revedem.

See Also

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

Teatrul de la Braila are o activitate extrem de importanta pe harta teatrelor din Romania. Sunt regizori importanti, sunt texte importante si sunt ecouri importante. Noi suntem indragostiti de teatrul brailean si respectiv de echipa teatrului pr care, dupa cum bune stiti deja, de 6 ani o tot imprumutam. Parte din echipa teatrului nostru este si echipa teatrului Maria Filotti din Braila.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Spectacole. Bune. Multe.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top