Now Reading
Vizionare speciala cu ocazia noii premiere cinematografice pline de adrenalina, “Nerve”

Vizionare speciala cu ocazia noii premiere cinematografice pline de adrenalina, “Nerve”

Ieri seara, 13 septembrie, la Cinema Mall Baneasa, ne-am bucurat de o vizionare de presa a unui film senzational – “Nerve”, despre provocari, curaj, iubire. La eveniment au participat si indragite vedete din Romania, precum Jorge.
Esti privitor sau jucator? Acestea sunt optiunile tale in jocul Nerve, in care, jucatori amatori de senzatii tari accepta provocari din ce in ce mai riscante din partea unei comunitati anonime de privitori, cu scopul de a castiga recompense pretioase. Pe masura ce feste marunte se transforma in actiuni pe alocuri periculoase, fanii urmaresc totul in direct cu ajutorul smartphone-urilor. Bazat pe popularul roman pentru adolescenti scris de Jeanne Ryan, Nerve: Adevar sau provocare este un thriller care te tine cu sufletul la gura, in timp ce prezinta o analiza taioasa a puterii ispititoare a retelelor de socializare.
Echipa regizorala formata din Henry Joost si Ariel Schulman, cunoscuta mai ales pentru contributia adusa filmelor Catfish si Activitate paranormala 3, a creat o aventura urbana plina de actiune, care ofera si perspective patrunzatoare cu privire la comportamentul consumatorilor in mediul online
In Nerve: Adevar sau provocare, atunci cand eleva in an terminal Vee Delmonico, de la un liceu din Staten Island, este provocata de prietena ei cea mai buna sa participe la acest joc, se declanseaza o serie de evenimente incredibile.
Latura mai sinistra a internetului a parut un subiect numai bun de explorat pentru actrita Emma Roberts, actrita cu o cariera impresionanta in ultimul deceniu, care ii da viata lui Vee. „Lumea isi posteaza viata intreaga pe internet in zilele noastre,” spune ea. „Filmul surprinde acest fenomen si il duce cu un pas mai in fata.
Alaturi de Emma, in rol de protagonist, il putem revedea pe frumuselul Dave Franco, cunoscut din filmele 21 Jump Street sau Now You See Me.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker