Now Reading
Akcent lanseaza “Lasa-ma asa”

Akcent lanseaza “Lasa-ma asa”

Cantaretul roman care a bifat cele mai multe piese in top 10 in Romania, Adrian Sina, se reinventeaza cu o piesa in limba romana ce imbina un sound nou, modern cu o melodie melancolica dar incurajatoare pentru oricine trece printr-un moment mai greu.

Noul single Akcent se numeste “Lasa-ma asa” si porneste cu un videoclip cu versuri filmat cu drona prin Bucuresti, aducand imagini superbe din capitala Romaniei alaturi de versurile si muzica produse in studiourile Akcent Music.

Cu totii avem si momente mai grele si dam peste oameni care vor sa ne schimbe si ne spun cum ar trebui sa fim si ce ar trebui sa facem. Am compus “Lasa-ma asa” despre asta, cred si sper ca se poate regasi oricine in piesa asta. E despre cum cazi si cum te ridici, despre niste cuvinte pe care ai nevoie sa le auzi ca sa iti amintesti ca esti puternic si poti sa treci peste orice daca esti tu insuti“- a spus liderul Akcent despre noul single.

Adrian Sina si-a petrecut vara impartindu-si timpul intre viata de familie, viata de studio, concertele cu trupa LIVE in Romania si spectacolele internationale sustinute pe trei continente pentru milioanele de fani Akcent ce vor sa asculte noul album “Love the show”: Europa, Asia si Africa.

See Also

Pe langa faptul ca este un producator muzical prolific cu sute de milioane stranse pe YouTube in ultimul an cu Lidia Buble, Maxim, Amira, Sandra N, XOXO si multi altii, Adi si-a gasit timp sa se reinventeze cu un show nou ce i-a adus peste 50 de showuri live de la inceputul anului numai in Romania. Noul program artistic include peste 20 de hituri Akcent si Adrian Sina in romana, engleza, spaniola, araba, portugheza si turca dar si coveruri speciale si interpretari ale hiturilor compuse de artist de-a lungul anilor pentru alti cantareti romani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker