Now Reading
Corina da “Cartile pe fata”!

Corina da “Cartile pe fata”!

Corina, nonconformista din fire, indrazneata si mereu directa, da “Cartile pe fata” cu cel mai recent single. Aceasta lansare, fresh de pe scena premiilor Media Music Awards vine ca o marturie sincera a tot ce inseamna personalitatea artistei.
Fanii prezenti la ceremonie, se vor putea bucura de un show spectaculos marca Corina, cu explozii de energie pe tonurile celor mai apreciate hit-uri din ultimii ani, surpriza serii fiind noua sa piesa.
Sound-ul puternic de la primele acorduri, alaturi de versurile si vocea artistei pun accent pe cele mai fierbinti teme de discutii dintre tineri.
Prea multe pasiuni si promisiuni uitate nu sunt pe placul Corinei care apreciaza o coloana vertebrala puternica si hotarata din partea unui barbat.
Nesfiindu-se sa faca observatii asupra comportamentului persoanelor din jur, Corina isi doreste sinceritate si sa inspire incredere tuturor femeilor. Un adevarat trend-setter, ea lanseaza provocarea fanelor de a-si revendica puterea in relatii, in distractie si implicit in viata de zi cu zi.

“Piesele power, cu mesaj puternic, de forta m-au miscat intotdeauna si le caut pentru ca le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu-adevarat; am nevoie de povesti muzicale si vizuale care vorbesc despre adevaruri profunde din viata noastra, despre curajul de a fi exact asa cum simtim, fara masti si concesii de gura lumii. “Cartile pe fata” este exact o astfel de piesa. E vremea sa dau “Cartile pe fata” si spun, de fapt cant, ca “avem o singura viata” si ca cel mai imporant este sa ne dezvaluim fara minciuni ca sa dam sansa celor de langa noi – de la iubiti, prieteni, familie, fani – sa ni se arate fara ascunzisuri.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top