Now Reading
Videoclip: Anthony – “Africa”

Videoclip: Anthony – “Africa”

Ritmuri antrenante, o locatie in inima naturii si o fata frumoasa. Cam asa poate fi descrisa in cateva cuvinte „Africa”, cea mai noua productie semnata Anthony. Aceasta este doar prima dintr-o serie de surprize pe care artistul le pregateste fanilor in urmatoarea perioada.

Toamna asta a inceput cu dreptul pentru Anthony. Dupa cateva luni bune de pauza, artistul a decis ca a venit momentul sa revina pe scena muzicala, cu o productie ce pare ca vrea sa mai tina vara pe loc. „Africa” este un omagiu pe care nigerianul de la „Vocea Romaniei” il aduce locurilor natale, ritmurile africane reusind sa binedispuna pe oricine. Filmat in aceeasi nota exotica si plina de energie pozitiva, videoclipul i-a dat, insa, serioase batai de cap lui Anthony, din cauza unei alergii de care sufera de ceva timp.

De cand incepe primavara si pana inspre toamna, am de furca din cauza polenului de ambrozie. Am zile intregi in care nu pot sa fac nimic, noroc ca noaptea e putin mai bine. Totul incepe cu o mancarime in cerul gurii, apoi incep sa mi se umfle ochii, imi curge nasul. Nu am niciodata de unde sa stiu cum va fi maine, asa ca nu imi pot face un ‘program special’. Cu o seara inainte de filmare, alergia s-a declansat si mai rau. A doua zi, am incercat tot felul de chestii sa o tin in frau, dar nu a fost chip. Imi simteam ochii foarte umflati, asa ca a fost destul de complicat. Din fericire, am reusit sa termin filmarea si nici sa nu se vada foarte tare ca am avut o problema”, a marturisit Anthony, care a avut de aceasta data un dublu rol, fiind atat artist, cat si regizor pe platourile de filmare.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top