Now Reading
EXCLUSIV! De vorba cu…Ciprian Brasoveanu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”

EXCLUSIV! De vorba cu…Ciprian Brasoveanu | Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”

In acest an, in cadrul celei de-a X-a editii a Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila“, Teatrul “Maria Filotti” Braila a invitat si vechiul sau colaborator, Teatrul “Fani Tardini” din Galati, cu premiera “Butoiul cu pulbere“. O comedie neagra despre vietile, iubirile si trairile noastre, ale tuturor.
Piesa se va juca duminica – 25 septembrie, ora 19, pe scena Teatrului ‘Fani Tardini’ din Galati.

Astazi, in incheierea seriei de interviuri realizate cu ocazia importantului eveniment cultural de nivel national ce va avea loc la Braila in perioada 19-25 septembrie, stam de vorba cu Ciprian Brasoveanu, important actor al scenei dramaticului galatean.

Noi va invitam doar sa mergeti la teatru…cu inimile deschise!

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

Dintotdeauna, zona balcanica a avut o amprenta aparte. Gasim aici un mozaic cultural si etnic diversificat surpins cu tragism si umor in piesa “Butoiul cu pulbere”.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Ne regasim si noi, ca romani, cel putin partial, in apartenenta la spatiul balcanic. Amestecul de violenta, umor negru, patima exagerata si in general coloritul popoarelor balcanice sunt un motiv foarte bun de a urmari personajele si destinele acestora surprinse in cate o scena din viata balcanica.

butoiul-cu-pulbere-21

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

E un motiv de bucurie, ca intotdeauna, cand avem ocazia sa participam la un festival care aduna de fiecare data spectacole foarte bune si nume mari din teatrul romanesc.

See Also

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

L-am admirat de cand il cunosc. Brailenii au un teatru cu o istorie bogata, o trupa foarte buna si spectacole care participa in mod constant la cele mai bune festivaluri de teatru din tara, ceea ce e o recunoastere a performantei teatrului.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Doresc sa ma implic mai mult si in proiecte de teatru independent. Poate unele din aceste proiecte se vor materializa in Bucuresti. Totodata imi doresc foarte mult sa am o activitate mai mare in zona cinematografica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker