Acum citește
S-a lansat Paranormal – primul videoclip de pe video albumul De la zero, semnat Doddy

S-a lansat Paranormal – primul videoclip de pe video albumul De la zero, semnat Doddy

Doddy isi lanseaza primul album din cariera, intr-un format inovator in industria muzicala din Romania: 10 piese + 10 videoclipuri.
PARANORMAL – o piesa cu un mesaj cople?itor
Neintelegerile dintre parinti si, intr-un final, divortul sunt greu de suportat pentru copii, mai ales daca acestia au varsta suficienta pentru a constientiza”, spune Doddy.
Videoclipul arata imagini din viata unui copil traumatizat de certurile dintre parinti, felul in care e folosit ca un instrument in divort – pus sa aleaga, nelinistea pe care o resimte din prima clipa cand trece pragul casei si pana in momentul in care decide sa evadeze.
Am considerat ca acest clip trebuie sa se bazeze pe trairile fiecarui membru al familiei in parte. De aceea am apelat, fara sa stau pe ganduri, la actori. Toti trei au reusit sa transmita exact ce voiam si le multumesc pe aceasta cale”, a declarat regizorul Richard Stan.
Radu Tudosie – in rolul tatalui si Amelia Toaxen – in rolul mamei sunt ambii actori ai teatrelor dramatice I.D. Sarbu din Petrosani si Elvira Godeanu din Targu Jiu.
Rolul copilului este interpretat de Radu Mateita, in varsta de 12 ani, care se pregateste sa devina actor si activeaza intr-o grupa a teatrului dramatic din Petrosani.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus