Now Reading
Fly Project si Andra lanseaza “Butterfly” cel mai surprinzator featuring al anului!

Fly Project si Andra lanseaza “Butterfly” cel mai surprinzator featuring al anului!

Cea mai tare colaborare a acestui an este cea dintre producatorii de hituri internationale – Fly Project si Andra, cea mai iubita artista din Romania.
Dupa ce piesa “Why”, prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, a depasit orice record si a obtinut in mai putin de o luna peste 23 de milioane de vizualizari, fiind deja ascultata pe radiourile din Europa si America Latina, Fly Project si Andra au hotarat ca e timpul sa faca si o piesa impreuna:
Noi aveam piesa “Butterfly” in studio, era hotarat faptul ca va fi urmatorul single Fly Project, asa ca i-am propus Andrei sa fie vocea pe care o cautam pentru ca piesa sa fie exact cum ne-am imaginat si asa a fostspune Tudor.
“Am fost foarte incantata de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a placut piesa, imi place sa lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi si ii apreciez mult pentru talentul si ambitia lor. Sunt pusa pe treaba: dupa piesa “Butterfly”, abia astept sa lansez noul meu singledeclara Andra.
Videoclipul este opera regizorului Alex Ceausu, care si-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy si expresiv, intr-un cadru original american, in care personajele principale sunt Edi Gathegi, cel mai la moda actor Hollywoodian in acest moment, cunoscut in Romania pentru seria Twilight, rolul principal negativ in serialul The Blacklist si o serie de filme seriale ca StartUp, Redemption, Pimp, Ravens Watch sau Monumental, alaturi de iubita lui, Adriana Marinescu, model in America si fosta dansatoare Fly Project.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker