Now Reading
ANTONIA revine cu un nou single in colaborare cu ACHI – “Get Up and Dance”

ANTONIA revine cu un nou single in colaborare cu ACHI – “Get Up and Dance”

ANTONIA isi surprinde fanii cu un nou single, de data aceasta, in limba engleza. Piesa se numeste “Get Up and Dance” si este o colaborare a artistei cu Achi, un tanar artist si producator roman.
“Get Up and Dance” a fost compusa si produsa de Achi cu Vlad Lucan, impreuna cu Marian Chiosea si Paul Maracine. Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Spike, un videoclip de imagine, cu elemente fresh de post-productie. De imaginea Antoniei, s-a ocupat Adonis Enache (hair) si Cristina Craciun (styling).

Sunt foarte entuziasmata si increzatoare in acest single. “Get Up and Dance” mi s-a parut wow, fresh, m-am bucurat sa aud o productie care sa sune atat de bine si sa fie facuta de romani: Achi si Vlad Lucan. Cu Achi m-am super distrat la filmari, este un artist cool. Multumesc Spike pentru video si Global Records, casa mea de discuri pentru sustinere. Sper sa va placa, asa ca “Get Up and Dance”, a declarat Antonia.

Sunt foarte incantat sa colaborez cu Antonia, o apreciez, este un artist cu o energie incredibila. Chiar ma declar fanul ei, un mare Antoholic. Am facut o super echipa in studio si la filmari si sper sa va bucurati de “Get Up and Dance”, a declarat Achi.

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up si “Droppin da’ Bomb” de la Lariss.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top