Now Reading
TWO lanseaza single-ul si videoclipul “Fantoma din viitor”, feat Theea

TWO lanseaza single-ul si videoclipul “Fantoma din viitor”, feat Theea

Baietii de la TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei) au facut echipa cu Theea si lanseaza single-ul si videoclipul “Fantoma din viitor”, o piesa cu un mesaj motivational, despre implicatiile relatiilor din trecut care bantuie prezentul.

La intrebarea , Mihai Gruia a raspuns ca “Piesa contureaza urmele unei povesti de dragoste incheiate, lasate in trecut, dar care, se manifesta in toate planurile din prezent. ‘Fantoma din viitor’ este o piesa despre prezenta si manifestarea constanta a trecutului care afecteaza, in mod inevitabil, viitorul.

Fantoma din viitor este o piesa despre genul de relatie care, desi s-a intamplat demult, afecteaza toate relatiile din prezent, genul de relatie unde pierzi notiunea timpului deoarece granita dintre amintire si prezent devine fragila si nici macar tu nu mai stii cine esti. Este despre persoana care nu vrea sa te lase sa o ui?i niciodata“, a declarat Theea.

Productia piesei este semnata de catre DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), care au la activ semnate mai multe produc?ii de succes cu cei mai importan?i artisti din Romania si internationali si este compusa impreuna cu Theea, o compozitoare de succes, care si-a adus aportul in piese pentru cei mai importanti artisti din tara. Un razboi dintre trecut si prezent al unei povesti de iubire, videoclipul piesei este regizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat intr-o padure, in afara Bucurestiului, pe timp de zi si de noapte.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top