Now Reading
,,Fata din tren” se lanseaza din 7 octombrie in cinematografe

,,Fata din tren” se lanseaza din 7 octombrie in cinematografe

Ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vandut in peste 15 milioane de exemplare, filmul „Fata din tren” va avea premiera pe marile ecrane de vineri, 7 octombrie, atunci cand Emily Blunt va putea fi urmarita ca protagonista a mult-asteptatului thriller.

Fenomenul care a incantat milioane de cititori isi face acum drum catre marile ecrane, in regia lui Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”), alaturi de o distributie de elita, din care mai fac parte si: Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow si Laura Prepon.

Sursa de inspiratie pentru captivantul sau roman politist, plin de martori deveniti suspecti, a provenit chiar din experienta de zi cu zi a lui Hawkins, care facea naveta dintr-un capat in celalalt al Londrei. „Exista o ruta anume unde trenul reusea mereu sa se strice, asa ca nu aveam de-ales decat sa stau pe scaun si sa ma uit pe geam, catre blocurile de apartamente, de unde puteam sa vad pana in camerele de zi ale locatarilor,” povesteste ea. „Mereu speram ca voi vedea ceva interesant, desi nu s-a intamplat nimic special niciodata. Dar asta mi-a pus imaginatia in functiune, iar de-acolo a provenit nucleul povestii.”

Devastata inca din cauza recentului divort, Rachel (Blunt) isi mai gaseste clipe de liniste observand zilnic in drumul catre munca un cuplu, pe care si-l imagineaza perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie pana intr-o dimineata cand devine martora unei intamplari socante si se vede implicata fara voie in dezlegarea misterului.

See Also

O productie DreamWorks Pictures, distribuita de Freeman Entertainment, „Fata din tren” este un thriller psihologic care se va juca cu simturile spectatorilor din 7 octombrie 2016 pe marile ecrane.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker