Now Reading
Licitatia caritabila „Daruind vei dobandi” de la Artmark in FNT 2016

Licitatia caritabila „Daruind vei dobandi” de la Artmark in FNT 2016

Festivalul National de Teatru continua si in acest an initiativa caritabila de succes care a debutat in urma cu doua editii: licitatia „Daruind vei dobandi” de la Artmark.

Preocupat in aceeasi masura de valoare si de soarta oamenilor care pun in valoare actul artistic – Festivalul organizeaza sambata, 29 octombrie, incepand cu orele 12.00, la sediul Galeriilor Artmark (Strada C. A. Rosetti, nr. 5), o licitatie cu diferite obiecte de arta, obiecte personale sau artefacte-marturii ale activitatii teatrale, oferite de catre artisti de seama ai momentului sau de familiile acestora.
Sumele stranse din vanzarea acestor obiecte vor fi donate programului caritabil initiat de UNITER – Campania Nationala „Artistii pentru artisti”.

Lider al pietei de arta din Romania, Casa de Licitatii Artmark este primul organism de acest gen din tara ce functioneaza la standarde internationale, cu peste 80 % din totalul tranzactiilor publice de arta si de colectie din Romania, care, in cele 225 de licitatii organizate in opt ani de existenta au vandut peste 25.000 de obiecte de arta.

Licitatia caritabila desfasurata sub genericul „Artistii pentru artisti” va scoate si anul acesta la lumina peste 50 de lucruri personale donate de actori sau de familiile si prietenii acestora – obiecte-martor incarcate de emotie umana si artistica: schite celebre de decor si costume din spectacole memorabile, lucrari de grafica, pictura sau fotografie, bijuterii, precum si alte artefacte apartinand unor momente de gratie petrecute pe scena romaneasca de-a lungul timpului. Amatorii de arta care se vor afla la sediul Artmark din Palatul Cesianu-Racovita in penultima zi de Festival se vor pune, prin achizitiile lor, in slujba celor ce-au oferit in viata petrecuta pe scena sau din culise, emotia.

See Also

Intre donatori ii veti regasi (conform ordinii alfabetice a licitatiei) pe: Puiu Antemir, Irina Barladeanu, Coca Bloos, Dragos Buhagiar, Diana Cavaliotti, Stefania Cenean, Horatiu Malaele, Maia Morgenstern, Sibila Oarcea, Ruxandra Onofrei, Anca Paslaru, Viorica Petrovici, Anca si Daniel Raduta, Helmut Stürmer, Mihaela Teleoaca, Iuliana Vilsan s.a.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top