Now Reading
Se pun in vanzare biletele la FNT 2016!

Se pun in vanzare biletele la FNT 2016!

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 26-a editii a Festivalului National de Teatru se vor pune in vanzare online pe https://www.mystage.ro/fnt pe data de 7 octombrie, incepand cu ora 00:00 (12 noaptea) si la casa de bilete centralizata a Teatrului National „I.L. Caragiale“ din Bucuresti, incepand de vineri, 7 octombrie, ora 10.00, unde contravaloarea biletelor se va putea plati cash.

Mystage.ro este o platforma de bilete dedicata spectacolului de teatru din Romania. Platforma este accesibila si de pe orice dispozitiv mobil si astfel oricine va putea cumpara foarte usor bilete la toate reprezentatiile festivalului.

Sistemul functioneaza foarte simplu: fiecare utilizator isi alege reprezentatia si locurile pe care si le doreste in sala si apoi le cumpara. Dupa efectuarea platii, fara alte costuri suplimentare, primeste automat in contul sau si pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Platile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face in deplina siguranta prin platforma LibraPay, apartinand Libra Internet Bank.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top