Now Reading
Sore, #palpitatii la Paris

Sore, #palpitatii la Paris

Sore revine in forta pe piata muzicala. Artista a lansat un nou single denumit sugestiv #imidaipalpitatii.

Videoclipul a fost filmat la Paris, iar artista ne bucura privirile cu o imagine total schimbata, look-ul artistei fiind unul senzational, sexy si totodata rebel, aceasta ramanand fidela sintagmei #different, de la debut.

Sore a fost extrem de exigenta in ceea ce priveste single-ul, alegand “cu inima” sa lanseze #palpitatii.
Daca in urma cu 4 ani a filmat pe strazile Londrei hit-ul devenit imn #different, dupa o perioada de maturizare, in care a experimentat magia momentelor petrecute alaturi de fetita sa, Sore a decis sa reinceapa aventura muzicala in Paris. Orasul luminii sau al iubirii, asa cum este recunoscut la nivel mondial, a fost singura optiune pentru a ilustra mood-ul celei mai recente piese, un videoclip in care descoperim o femeie independenta, optimista, indiferent de situatie.

Artista isi doreste sa faca un obicei din a alege cate o destinatie de poveste pentru urmatoarele sale single-uri, asadar fiti pregatiti pentru avalansa de surprize #different care, mai mult ca sigur, va vor da #palpitatii… intr-un timp foarte scurt.

See Also

Piesa #palpitatii este compusa de catre Serban Cazan, Smiley, Florin Boka si Lucian Nagy, in studiourile HaHaHa Production, iar pentru versuri si linie melodica primesc creditele Smiley ?i Sore.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top