Now Reading
Miss Mary lanseaza un nou single si videoclip: “Pe numele tau”, in colaborare cu Uddi

Miss Mary lanseaza un nou single si videoclip: “Pe numele tau”, in colaborare cu Uddi

Dupa succesul ultimelor doua single-uri, “Lacrimi din stilou” (6 milioane de vizualizari pe Youtube) si “Parfum de jar” (4 milioane de vizualizari pe Youtube), Miss Mary revine cu un nou single, “Pe numele tau”. Produs de Panda Music (George si Marius Dia), piesa reprezinta o frumoasa poveste de dragoste care ia sfarsit dintr-o data, in colaborare cu Uddi, artist cunoscut pentru hiturile “Ipotecat”, “Aseara ti-am luat basma” sau “Prietena ta”.

Filmarile videoclipului, regizat de Liviu Craciun si The others, au durat o zi intreaga, iar in cadrul sau vedem o altfel de Miss Mary, cu o imagine mult mai feminina si mai matura decat ne-a obisnuit artista pana acum.

Este cea mai sincera piesa a mea. ”Pe numele tau” este piesa de care ma simt cel mai legata, inca de cand am inceput sa fredonez primele acorduri… Povestea ei este una trista, a femeii care lasa totul pentru barbatul pe care il iubeste, insa acesta o insala.
Cu Uddi m-am inteles de minune si am colaborat foarte bine. Am mare încredere in acest single si sper ca si fanilor nostri sa le placa si sa inteleaga povestea
”, a declarat Miss Mary.

Pe numele tau’ e o piesa cu emotie, de toamna, la care am lucrat alaturi de oameni faini si talentati. Miss Mary e o artista cu mare potential! Ma bucura aceasta colaborare si sper ca piesa sa ajunga la sufletele voastre!, a completat Uddi.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top