Now Reading
Peter Pop lanseaza single-ul “Umbre” insotit de un videoclip plin de emotie

Peter Pop lanseaza single-ul “Umbre” insotit de un videoclip plin de emotie

Dupa mega succesul pe care l-a avut cu piesa „Singur in doi”, alaturi de Lora, Peter Pop aduce ceva nou in muzica romaneasca din aceasta toamna. Un single nou, cu un mesaj puternic, care descrie perfect emotia si intensitatea pe care o simtim atunci cand ne indragostim.

Peter Pop nu are doar o voce si un timbru de exceptie, ci este totodata compozitor si textier, ceea ce il face un artist complet.

Piesa ”Umbre” ne dezvaluie un Peter „incapabil sa ceara ajutor”, sufletul ramanandu-i gol si trist deoarece intre cei doi indragostiti au ramas ”doar ziduri”. Sensibil si nostalgic, tanarul ne transmite ca
“Raman doar ganduri aruncate pe hartie”, realitate pe care oamenii o ignora cu desavarsire, atunci cand iubesc.

Am scris aceste versuri atunci cand am simtit si am transpus fiecare traire in aceasta piesa. “Umbre” este un cantec de suflet, o pies? de stare care transmite foarte multa emotie. Versurile descriu exact ceea ce am simtit la un moment dat in viata. Asa cum am mai spus, tot ce fac, fac din suflet, fac exact cum simt“,ne-a declarat Peter Pop.

Videclipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Octavian “Kobzzon” Malai. Rolul iubitei, dar si cea care l-a ajutat pe artist sa isi transpuna emotiile a fost modelul Marina Magdalina Gheorghiu.

See Also

Tanarul Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop in 2014, cand si-a lansat si primul single “Tu ma faci mai bun”, piesa care reprezinta o declaratie de dragoste pentru femeia iubita, acea femeie alaturi de care traieste o dragoste frumoasa, acea femeie care il face mai bun. Dupa prima piesa au urmat colaborari cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile si zile) si super hit-ul cu Lora (Singur in doi). De curand, artistul s-a aflat si in postura de actor, interpretand rolul unui barbat balbait, venit la o intalnire cu Yasmine (Crina Semciuc) in super productia romaneasca #Selfie69, care a fost lansata luna trecuta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top