Now Reading
Vanotek si Minelli lanseaza single-ul “In dormitor”,

Vanotek si Minelli lanseaza single-ul “In dormitor”,

Dupa ce in urma cu putin timp, Vanotek si Minelli au colaborat pentru prima data pentru “My Mind”, acum isi surprind fanii cu un nou single.

“In dormitor” a fost compusa de Minelli cu Vanotek si produsa de acesta cu Smash Production, mix master Sergiu Musteata, lansata alaturi de casa de discuri Global Records. Videoclipul piesei a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat pana acum la fiecare videoclip.

Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania. Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” impreuna cu Hevito. Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.
“My Heart is Gone” si “I’m Coming Home” au fost licentiate in Grecia, Cipru si Turcia.
“My Heart is Gone” – Vanotek feat. Yanka este nominalizata la MTV Best Romanian Act, pot fi votati panape 6 noiembrie aici => http://ro.mtvema.com/_/vanotek

See Also

Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker