Now Reading
Teatrul “Maria Filotti” Braila – premiant in cadrul FEST(in) 2016

Teatrul “Maria Filotti” Braila – premiant in cadrul FEST(in) 2016

Teatrul Maria Filotti Braila a participat la cea de-a doua editie a Festivalul International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara, si a primit Premiul de popularitate la sectiunea Bulevardul Comediei pentru „Jacques si stapanul sau” de Milan Kundera, regia Cristi Juncu. A ridicat premiul, in numele trupei, actorul Liviu Pintileasa, care interpreteaza rolul lui Jacques in spectacol. Argumentul juriului :”Pentru hohotele de ras si buna dispozitie provocate, propunerea regizorala inedita si jocul minunat al actorilor”.

Sala de spectacole a Palatului Cotroceni a fost plina ochi la ceremonia de inchidere a celei de a patra editii a Festivalului International FEST(in) pe Bulevard. Cele doua jurii de specialitate au acordat premii la cele doua sectiuni competitive, alaturi de premiul acordat de juriul publicului.Au primit trofee si prietenii care au fost alaturi de Teatrul Nottara, in cele zece luni in care trupa nu a putut juca la sediul din Bd. Magheru.

S-au mai acordat:
Premiul pentru cel mai bun spectacol la sectiunea Crize de familie: Livada de visini de A.P. Cehov, regia Gabor Tompa.
Premiul pentru cel mai bun actor: Liviu Cheloiu
Premiul pentru cea mai buna actrita: Oana Pellea
Premiul pentru cel mai bun spectacol din sectiunea NETA : OSEMINTELE SE INTORC TARZIU de Teki Dervishi

See Also

Juriul a fost format din personalitati ale lumii teatrale: Mircea Morariu – critic de teatru (presedinte), Roxana Croitoru – critic de teatru, Edit Kulcsár – teatrolog si dramaturg la Teatrul National din Budapesta, Crenguta Manea – critic de teatru si Ion Parhon – critic de teatru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top