Now Reading
YANKA lanseaza single-ul “Never Give Up”

YANKA lanseaza single-ul “Never Give Up”

Yanka revine cu un nou single pentru fanii sai denumit “Never Give Up”, o piesa speciala compusa de catre artista si produsa de catre Marco si Seba, producatorii romani care au compus si produs hituri cunoscute de milioane de oameni din Romania si din strainatate. Toate hiturile care au facut-o celebra pe INNA in intreaga lume sunt compuse si produse de ei: “Hot”, “Love”, “Deja-Vu”, “Sun Is Up”, “BOP BOP”, “Yalla”, dar si “I Did It, Mama” de la Alexandra Stan.

Never Give Up” este o piesa scrisa in acele momente in care parca nu mai ai forta sa mai crezi in nimic si cu toate astea, ceva mai puternic decat tine te impinge sa stai pe drumul tau si sa mergi in directia in care iti spune doar sufletul. Este prima colaborare cu Marco si Seba si ma bucura enorm faptul ca mi-au daruit aceasta piesa pe care, alaturi de ei, am transformat-o intr-un fel de cadou frumos al carui mesaj este sa nu renuntam niciodata la visurile si dorintele noastre cele mai profunde si nebunesti pentru ca TOTUL E POSIBIL! E o piesa despre iubire de sine, incredere, credinta si putina inconstienta”, a declarat Yanka.

Videoclipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru.
Clipul este, de asemenea, prima mea colaborare cu Roman Burlaca si BRFilms. Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu Roman pentru ca imi plac metaforele lui. Recunosc ca este pentru prima oara cand efectiv, nu m-am implicat deloc in realizarea conceptului video, ceea ce este o experienta unica. Roman a inteles din cateva cuvinte cine sunt si a reusit sa transpuna universul meu interior in imagini, care spun o poveste profunda si complexa tocmai prin simplitatea lor“, a mai spus artista.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top