Now Reading
Ellie White lanseaza single-ul si videoclipul “Mintea mea”

Ellie White lanseaza single-ul si videoclipul “Mintea mea”

Ellie White revine cu single-ul “Mintea mea” si un videoclip cinematografic.

Piesa este compusa de catre Sandri Biro, in studioul Famous Production. Videoclipul, o poveste cinematografica cu emotii puternice si cu un decor spectaculos, este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat la Conacul Manasia.

#Mintemea spune ca, intotdeauna trebuie sa apreciezi momentul, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita si despre ceea ce ar face oricare dintre noi ca sa mai pastreze ceva din vraja frumoasa a dragostei. Mi-a placut enorm sa filmez intr-o locatie atat de frumoasa – Conacul Manasia… aici m-am simtit intr-adevar ca o printesa 🙂“, declara Ellie White.

In mintea lui Ellie este o poveste de dragoste incheiata, pe care o relateaza cu ajutorul personajului interpretat de catre actorul Denis Stefan si al unui cuplu de dansatori senzationali.

Denis m-a impresionat prin modul in care a jucat, m-a uimit relatia dintre el si cal, modul in care comunica si interactiona cu el sunt absolut fascinante. Pe mine m-a facut sa iubesc si mai mult aceste fiinte, am vorbit cu el sa incepem lectii de echitatie si ma gandesc chiar sa cumparam unul pentru noi si pentru copii. Sunt niste animale incredibile!
Gabriela Dragomir si Mihai Petrini, cei doi dansatori, mi-au dat niste senzatii foarte intense… pasiune, dragoste, zbucium. Nu am asistat de mult la un moment ‘live’ de dans contemporan, insa modul in care au interpretat cei doi m-a luat prin surprindere, m-a impresionat, de aceasta am planuit si niste momente speciale cu ei pentru viitor… surpriza! 🙂
“, adauga Ellie White.

See Also

Piesa “Mintea mea” este un nou single solo lansat de catre Ellie, artista care a cucerit publicul de-a lungul timpului cu hituri ca “Nu te mai caut”, “Power Of Love”, “Sete de noi” sau cu piesele lansate alaturi de DJ Project.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top