Now Reading
Carla’s Dreams lanseaza “Ne bucuram in ciuda lor”

Carla’s Dreams lanseaza “Ne bucuram in ciuda lor”

Carla’s Dreams revin cu o noua piesa pentru fanii lor, pe care i-au obisnuit cu diversitatea mesajelor abordate, sound complex, de la balade la rock. Piesa se numeste “Ne bucuram in ciuda lor” si a fost compusa si produsa de Carla’s Dreams impreuna cu Alex Cotoi.
Pentru ca uneori e bine sa te bucuri indiferent de circumstante. Si pentru ca Va iubim ,) V-am cuprins!”, au declarat Carla’s Dreams.

Videoclipul piesei a fost filmat de aceeasi echipa cu care cei de la Carla’s Dreams colaboreaza de fiecare data: BR Films – Roman Burlaca – regizor, George Secrieru – DoP.

Mesajul transmis de cei de la Carla’s Dreams este surprins din realitatea pe care o traim: ne punem standarde inalte spre care tindem si atunci cand nu reusim sa le atingem, suntem dezamagiti si ne dam batuti.

Carla’s Dreams se bucura de succes si in afara Romaniei. Piesa “Sub pielea mea #eroina” a ajuns in Rusia, Franta, China, Dubai, dar si Cipru, Grecia, Anglia sau Kazakhstan si Ucraina.

De curand, au urcat pe scena unui important festival din Dubai, alaturi de cei mai cunoscuti producatori ai momentului pe plan international: Major Lazer.

See Also

Artistii sustin concerte in Rusia, Irlanda, Ucraina si Anglia in urmatoarea perioada, dar si in Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker