Now Reading
Videoclip: Morandi – “Keep you safe”

Videoclip: Morandi – “Keep you safe”

La doi ani de la colaborarea cu Inna, Morandi lanseaza o piesa noua, de care te vei indragosti iremediabil. Randi si Marius Moga si-au unit din nou fortele, iar ”Keep You Safe” e una dintre cele mai tari piese pe care le-ai ascultat in ultima vreme.
Videoclipul e diferit de ce ai vazut pana acum si spune o poveste plina de emotie. Piesa este o productie DeMoga Music & Famous Production.

Am filmat cu SAN, este un regizor cu care suntem la prima colaborare, dar sunt sigur ca va iesi ceva frumos. Povestea are in prim-plan doi copii care pornesc intr-o calatorie initiatica. Am lucrat cu doi copii extraordinari, Alexia si Stefan, care au adus bucurie si multe zambete pe platourile de filmare. Ne-a incercat un sentiment de nostalgie, parca am retrait momentele de la filmarile Angels. Iar Alexia si Stefan au fost grozavi in rolurile lor, dar, mai ales, au rezistat eroic la filmari”, a spus Randi.

“Keep you safe ne arata o perspectiva pozitiva asupra vietii. Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne revenim dupa un esec si ne spune ca nu suntem niciodata singuri, ci avem mereu pe cineva aproape, gata sa ne incurajeze atunci cand trecem prin momente mai grele”, au scris baietii de la Morandi pe pagina lor de Facebook.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • saya Mr. Ahn, saya sedang mencari produsen aceoiscrses fashion dengan bahan kayu untuk di export ke new york.kami exportir fashion jewelry sudah lebih dari 10th.mohon dikirimkan company profile anda kepada kami lewat email di atau tlp di 021-8249 1043attn : Mr. Ahn atau Ibu IndriSaya tunggu kabar baik dari anda.Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker