Zucchero a ridicat Sala Palatului in picioare

Ieri seara, 14 noiembrie, Zucchero a facut un show memorabil la Sala Palatului, in fata a peste 3000 de oameni. Cel de-al 39-lea concert din turneul „Black Cat” a fost o revelatie pentru fani. Dupa prestatii spectaculoase pe scenele europene din Paris, Londra, Praga, Varsovia, Frankfurt, Munchen, Geneva, Verona etc, Zucchero a cantat si la Bucuresti, timp de 3 ore, piesele noului album, dar si hituri cunoscute de publicul romanesc. Astazi, turneul se încheie la Sofia.

Cu nelipsita palarie pe cap, artistul si-a facut aparitia pe scena intr-o tinuta lejera, care i-a permis sa danseze pe intreg show-ul, plimbandu-si fanii prin toate genurile muzicale cantate de el, de la pop si blues, la rock, funk, soul si gospel.

zucchero_concert

Impreuna cu muzicieni valorosi, Zucchero a creat aseara, pe scena Salii Palatului, momente emotionante, invitand publicul sa se bucure din plin de muzica si sa se manifeste liber: “Haideti sa dansam! Exprimati-va liber, dragii mei, Ceausescu nu mai este, deci bucurati-va!”. Duetul cu Luciano Pavarotti pe piesa „Miserere”, cu imagini din videoclip, a fost aplaudat frenetic.

Bisul, indelung cerut de public, a adus piesele „Wonderful Life”, „Senza una donna”, „Guantanamera” si a lasat in urma o amintire de neuitat a concertului lui Zucchero la Bucuresti.

See Also

Nici persoanele publice nu au lipsit, Andreea Esca fiind prezenta alaturi de sotul ei, dansand si bucurandu-se de show-ul impecabil al artistului, dar si actrita Cristina Cioran, Keo si Mihai Pocorschi de la Vh2, care au aplaudat incontinuu prestatia italianului.

Publicul bucurestean a inteles: cand ai un “italiano vero” pe scena, nu iti ramane decat sa dansezi, sa canti, sa te bucuri si sa te exprimi liber!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker