Now Reading
Zucchero a ridicat Sala Palatului in picioare

Zucchero a ridicat Sala Palatului in picioare

Ieri seara, 14 noiembrie, Zucchero a facut un show memorabil la Sala Palatului, in fata a peste 3000 de oameni. Cel de-al 39-lea concert din turneul „Black Cat” a fost o revelatie pentru fani. Dupa prestatii spectaculoase pe scenele europene din Paris, Londra, Praga, Varsovia, Frankfurt, Munchen, Geneva, Verona etc, Zucchero a cantat si la Bucuresti, timp de 3 ore, piesele noului album, dar si hituri cunoscute de publicul romanesc. Astazi, turneul se încheie la Sofia.

Cu nelipsita palarie pe cap, artistul si-a facut aparitia pe scena intr-o tinuta lejera, care i-a permis sa danseze pe intreg show-ul, plimbandu-si fanii prin toate genurile muzicale cantate de el, de la pop si blues, la rock, funk, soul si gospel.

zucchero_concert

Impreuna cu muzicieni valorosi, Zucchero a creat aseara, pe scena Salii Palatului, momente emotionante, invitand publicul sa se bucure din plin de muzica si sa se manifeste liber: “Haideti sa dansam! Exprimati-va liber, dragii mei, Ceausescu nu mai este, deci bucurati-va!”. Duetul cu Luciano Pavarotti pe piesa „Miserere”, cu imagini din videoclip, a fost aplaudat frenetic.

Bisul, indelung cerut de public, a adus piesele „Wonderful Life”, „Senza una donna”, „Guantanamera” si a lasat in urma o amintire de neuitat a concertului lui Zucchero la Bucuresti.

See Also

Nici persoanele publice nu au lipsit, Andreea Esca fiind prezenta alaturi de sotul ei, dansand si bucurandu-se de show-ul impecabil al artistului, dar si actrita Cristina Cioran, Keo si Mihai Pocorschi de la Vh2, care au aplaudat incontinuu prestatia italianului.

Publicul bucurestean a inteles: cand ai un “italiano vero” pe scena, nu iti ramane decat sa dansezi, sa canti, sa te bucuri si sa te exprimi liber!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top