Now Reading
Delia – Fulg | New single & video from Deliria

Delia – Fulg | New single & video from Deliria

Daca zilele acestea s-a asezat prima zapada peste Romania, iata ca astazi Delia se transforma in Alchimista Zapezii in videoclipul metafora despre unicul si complexul “Fulg”.
Cu mai putin de 3 saptamani inaintea concertului DWW care este deja Sold Out, Delia reuseste sa surprinda inca o data prin povestea spusa intr-un videoclip artistic si emotionant, o poezie vizuala ce va ramane in memoria publicului, mai ales pentru ca este si primul proiect dedicat iernii lansat de catre Delia.
“Fulg” este o poveste de iarna scrisa in plina… vara! E un cantec de dragoste invaluit in zapada. Eu il vad ca pe un mesager al iubirii. Cand ninge, mereu imi imaginez cum fulgii vin sa acopere pamantul cu iubire, e o asociere personala. Videoclipul este minunat si reuseste sa cuprinda starea piesei cu usurinta. E ca un taram fermecat in care ia nastere fulgul, totul intr-un proces mirific. Delia
“Fulg” este o noua piesa extrasa de pe albumul “Deliria”, lansat in luna aprilie a acestui an, in cadrul show-urilor “Welcome to Deliria”, de la Sala Palatului. Melodia este compusa de catre Delia si orchestrata de Alex Turcu si Michael Massier – ambii membri in #bandulmirific.
Videoclipul este regizat de catre Dimitri Caceaune, David Gal si Radu Tanase.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker