Now Reading
Andreea Balan revine cu “Uita-ma (partea a doua)”!

Andreea Balan revine cu “Uita-ma (partea a doua)”!

Dupa o mica pauza in care s-a dedicat planurilor de familie si aducerii pe lume a micutei Ella Balan – sau cum ii place artistei sa spuna “cea mai frumoasa minune din viata mea” – Andreea Balan revine mai motivata ca niciodata cu un videoclip emotionant.

Noua piesa a Andreei va suna cunoscut multor romani deoarece a fost unul din cele mai mari hituri ale anului trecut. Este o varianta refacuta a piesei “Uita-ma” ce a propulsat-o pe cantareata in top 10 Media Forest pentru 10 saptamani.

Sunt extrem de bucuroasa sa impart aceasta piesa cu voi. A fost dorinta fanilor sa auda o varianta completa cu vocea mea a piesei “Uita-ma”. Am vorbit cu Adi Cristescu si am refacut-o fix cum am simtit in ultima vreme muzica: cu instrumente live, cu atitudine, cu un mesaj puternic si cu emotie. E una din cele mai importante melodii din cariera mea si cred ca merita aceasta relansare intr-un mod inedit.” – a declarat Andreea pe pagina ei de Facebook unde a strans peste 2,5 milioane de fani, mai mult de 10% din populatia Romaniei.

Andreea Balan a revenit deja pe scena cu showul plin de bucurie, culoare si energie. Cu zeci de schimbari de costume, cu dansuri, cu carnavalul de la Rio, cu iepurasii, cu calusarii, cu samba, rock’n’roll si R&B, cu Petrisor Ruge, cu colegele dansatoare si, bineinteles, in formula cu trupa live ce reinventeaza showul artistei intr-un mod unic in Romania.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker