Now Reading
Damian & Brothers lanseaza piesa “In statie la Lizeanu” feat. Smiley

Damian & Brothers lanseaza piesa “In statie la Lizeanu” feat. Smiley

Damian & Brothers impreuna cu Smiley au transformat cunoscutul cantec de petrecere “In statie la Lizeanu” intr-o piesa extrem de actuala, cu un sound urban si foarte modern.
Damian Draghici: “Iubesc piesa asta de cand eram copil, sper sa o iubiti si voi!

Smiley: “Este un proiect inedit la care am lucrat cu placere si care ne-a stimulat creativ atat pe mine, cat si pe toti oamenii de la Hahaha Production care sunt implicati in productia acestui album.”

In 2016, Damian Draghici, leader-ul si fondatorul trupei, decide sa schimbe sunetul Damian & Brothers si introduce printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, cum sunt chitara electrica, basul electric, tobele de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues.

Piesa “In starie la Lizeanu” feat. Smiley face parte de pe albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici; producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania; produc?torii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top