Now Reading
Tuan lanseaza “Bani degeaba”

Tuan lanseaza “Bani degeaba”

Tuan lanseaza single-ul si videoclipul “Bani degeaba”, prin care incurajeaza o atitudine proactiva din partea oamenilor si nu banii veniti degeaba, picati din cer.

#BaniDegeaba este un manifest muzical adresat societatii in care traim si in care singurul lucru care tinde sa ne mai faca fericiti sunt banii, eventual obtinuti degeaba, fara nici un efort, in detrimentul oricaror alte lucruri importante din vietile noastre“, declara Tuan.

Piesa este compusa de catre Any1 , Tuan , Franny . Vocea feminina ii apartine lui Franny, studenta a Facultatii de Muzica si care face parte din echipa Tuan Records.

Videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc si a fost filmat in Palatul Bragadiru. Dintre personajele din clip, pline de savoare si energie, fac parte gasca Trouble Dance Company si instructorul de fitness Iulian Panait.

See Also

Compozitor si interpret, Tuan s-a nascut la 9 iunie 1995, la Bucuresti. Pasionat de muzica inca din copilarie, studiaza pianul si canto. Atras de o intreaga paleta de stiluri muzicale, se regaseste cel mai bine in hip-hop. Tuan si-a deschis propriul sau studio de inregistrari – Tuan Records, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top