Now Reading
Alina Eremia lanseaza piesa #VorbePeDos, o lectie despre iubire

Alina Eremia lanseaza piesa #VorbePeDos, o lectie despre iubire

Cele mai frumoase piese iau nastere din experientele proprii, iar de aceasta data Alina Eremia ne surprinde cu o melodie de dragoste, plina de sensibilitate si melancolie, in egala masura.

#VorbePeDos este o retraire a unor amintiri frumoase intre doi indragostiti, care in final au ajuns sa isi spuna cuvinte fara rost. Cu totii am fost la un moment dat la sfarsitul unei relatii, atunci cand parca nu il mai recunosteam pe cel de langa noi si ne purtam precum doi necunoscuti.

Mesajul piesei este acela ca vorbele pot cantari foarte mult, iar folosite ca arme, ele pot rani profund. Este foarte important sa comunicam, aceasta fiind cheia unei relatii armonioase, de lunga durata. “ a declarat Alina Eremia.

#VorbePeDos a luat nastere in studioul Mango Music, unde Alina a auzit un instrumental care i-a atras atentia. Mai departe, artista a scris versurile,fiind inspirata de o experienta personala, dar si de multitudinea de emotii si povesti ale oamenilor din jurul ei. Productia a continuat in studiourile DeMoga Music, iar la piesa au lucrat Madalin Rosioru si Octav Mihai.

Piesa este ca un semnal de alarma pentru toti cei care au uitat sa comunice. Fiind o piesa in care cred cu tarie, imi doresc sa ajunga la inimile oamenilor si sa schimbe in bine acolo unde este loc de mai mult.” a mai spus artista.

See Also

Alina Eremia si-a imaginat videoclipul inca din prima clipa in care a ascultat piesa, iar viziunea ei a fost pusa in imagini de catre regizorul Dan Petcan, care a sustras perfect esenta ei si a creionat o poveste autentica. In acest proiect au fost implicati: Andrei Rosu, actorul din videoclip, Silvia Cristescu si Irina Hartia s-au ocupat de styling, Diana Ionescu – make-up si Marian Capet si George Cozma, hair. #VorbePeDos este o productie MediaPro Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker