Now Reading
Loredana a uimit sambata seara audienta Salii Palatului cu un spectacol maraton de 3 ore in care i-au fost alaturi unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internationale.

Loredana a uimit sambata seara audienta Salii Palatului cu un spectacol maraton de 3 ore in care i-au fost alaturi unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internationale.

Construit in 7 segmente, fiecare cu emotia, povestea si parfumul sau, Sentimente i-a purtat pe spectatori prin viata si activitatea Loredanei de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei, trecand prin nostalgie, dor, bucurie.

loredana-sentimente-7130-web

Cu o desfasurare impresionanta de forte si tehnologie, cu coregrafii spectaculoase si hit-uri care au trecut de la muzica copilariei la ritmurile autentice lautaresti, trecand prin farmecul si spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un spectacol multisenzorial despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.
Una dintre cele mai mari surprize pentru spectatori au fost… parfumurile pe care le-au simtit pe toata durata show-ului, parfumuri care le-au reamintit momente importante din viata lor. Fiecare capitol al povestii Sentimente a fost insotit de o aroma care i-a invaluit pe spectatori, gratie lui Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.

© FOTO: Petru Ivu

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa „Buna seara, iubite”.
Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Salii Palatului alaturi de artista cu cea mai spectaculoasa cariera din Romania, incluzand cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda si o formatie de muzica autentica indiana, Nalyni.
Deepcentral, Alex Velea, Damian Draghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au cantat alaturi de Loredana o parte din hiturile sale, o alta surpriza pentru spectatori fiind doua momente unice create alaturi de concurentii sai de la Vocea Romaniei – Bogdan Negroiu (El Negro) si Iulian Canaf.
De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea Romaniei s-au aflat pe scena – Maria Hojda, Oana Brutaru si Beatrice Apostu – in partea de backing vocal.
Loredana a prezentat in avanpremiera un fragment din musicalul pe care-l pregateste pentru primavara anului viitor – Judy Garland ”La capatul curcubeului” – dezvaluind nu doar o parte din sofisticatele costume care vor fi pe scena, ci si cateva dintre coregrafiile semnate de Razvan Mazilu la care a lucrat intens in ultimele luni.

See Also

repetitii-concert-loredana-sentimente-2-web

Spectacolul care a durat putin peste trei ore a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei si s-a incheiat cu un bis exceptional la care miile de spectatori din sala au izbucnit in lacrimi: o versiune acustica a piesei „Buna seara, iubite!”, pe care Loredana a incheiat-o in genunchi, cu lacrimi in ochi, multumind publicului pentru energia creata intr-o seara cu adevarat unica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top