Now Reading
Sore aduce in prim plan senzualitatea cu noul sau single, “Woman”

Sore aduce in prim plan senzualitatea cu noul sau single, “Woman”

Sore ne surprinde placut si ne prezinta odata cu lansarea celui mai recent single al sau, o femeie matura, puternica si sigura pe sine.
Artista a lansat “Woman”, o piesa despre feminitate, senzualitate, despre iubire si frumusete. Single-ul contine un mesaj puternic, adresat tuturor femeilor care, indiferent de situatie, trebuie sa se respecte, sa fie independente si, mai ales, fericite. O femeie trebuie sa stie ca ceea ce simte si felul in care se percepe sunt transmise mai departe, celor de langa ea, iar increderea si siguranta reprezinta doua dintre caracteristicile unei femei puternice.
Woman” este un manifest al adolescentei transformate in femeie, o piesa senzuala, la care am lucrat alaturi de Serban Cazan de la HaHaHa Production. Consider ca a venit momentul ca publicul meu sa vada ca m-am maturizat si ca imi înteleg si îmi iubesc feminitatea, ca senzualitatea nu trebuie sa fie vulgara. Am ajuns sa înteleg ca o femeie se iubeste si se accepta asa cum e si îsi stie defectele si atuurile si, în mod evident, stie ce fel de barbat vrea sa aiba lânga ea. Sper ca mesajul meu sa ajunga la cât mai multe fete si femei care cred în puterea lor”, a declarat Sore.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker