Now Reading
Deejay Fly si Anda Adam te invita sa le descoperi noua piesa “My Way”

Deejay Fly si Anda Adam te invita sa le descoperi noua piesa “My Way”

Deejay Fly si Anda Adam lanseaza impreuna single-ul “My Way”, o piesa ale carei versuri traseaza harta unei povesti de dragoste pe ritmuri de dans.

Drumul lui Deejay Fly in muzica a inceput cu mai mult de 12 ani in urma, timp in care a reusit sa devina DJ rezident in unele dintre cele mai apreciate cluburi din Bucuresti precum Player, Lyo, Oxygen si Vintage dar si sa mixeze in numeroase cluburi din Romania si de peste hotare!

O frumoasa coincidenta, cu care se mandreste, este faptul ca imparte aceeasi zi de nastere cu idolul sau, David Guetta, pe care il admira atat ca stil muzical cat si imagine.

Despre colaborarea cu Anda Adam, Deejay Fly spune ca piesa avea o alta forma initiala, dar Anda i-a parut cea mai potrivita voce care l-ar putea acompania: “I-am aratat piesa, i-a placut ideea, apoi a intervenit What’s Up si a refacut strofa. Astfel a iesit ce auzim acum in difuzoare.”

Prezenta Andei Adam aduce un plus de savoare piesei prin vocea sa capabila sa transmita emotii puternice.

E o piesa care sunt convinsa ca o sa rupa cluburile. Are multa energie si imi aminteste de piesa ‘Love On You’ care a cucerit topurile si cluburile externespune artista.

See Also

“My Way” este o piesa speciala, cu un mesaj bine definit, prin care cei doi artisti isi spun povestile dar si inspira publicul sa-si construiasca propriul lor drum.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker