Now Reading
Coma si Carla’s Dreams fac schimb de hituri

Coma si Carla’s Dreams fac schimb de hituri

COMA si Carla’s Dream fac schimb de piese si lanseaza, astazi, doua videoclipuri noi. Cele doua trupe reprezinta noua serie de artisti provocati sa faca schimb de roluri si de piese, in cadrul celei de-a doua editii a campaniei Blending Spirits, pusa in scena de J&B. Artistii ies din zona de confort, iar rezultatul are mari sanse sa cucereasca publicul.

COMA a ales sa interpreteze celebra piesa „Sub pielea mea #eroina”, intr-un registru mult mai apropiat de stilul lor. Povestea melodiei Carla’s Dreams a fost remodelata liric si a primit o noua infatisare in coverul trupei COMA.

“Cand a venit propunerea acestei colaborari din partea J&B, o parte din trupa a zis “NO F…N WAY!” :)), nefiind un gen de muzica pe care-l ascultam in mod normal… Apoi am analizat putin situatia si ne-a placut mult provocarea. Am ascultat cateva piese reprezentative de la Carla’s si ne-am zis hai ca o sa fie interesant, hai sa vedem cum o sa sune. Alegerea piesei a fost si asta cu peripetii si ne-am gandit ca daca tot o facem, hai sa o facem pe cea mai populara si poate cea mai putin indragita de publicul nostru, ca sa fie cat mai dificil de transformat, astfel incat sa sune a COMA. Am gasit un riff de chitara cool si apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca sa ii dam o semnificatie usor schimbata, dar cu toate astea sa si pastram firul rosu al piesei originale. Ne place mult ce a iesit. Sa speram ca o sa va placa si voua. N-are cum sa nu va placa, a iesit cam tare! Ladies & Gents, va invitam la dans!”, a declarat Dan Costea, membru al trupei COMA.

In acelasi timp, Carla’s Dreams a ales sa interpreteze in stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiata in cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face sa iti depasesti limitele, considerata de multi fani un manifest al suferintei. Artistii Carla’s Dreams transmit mesajul emotionant printr-o interpretare originala, pe sound-uri surprinzatoare.

See Also

Ne-a placut textul piesei „Document” care presupunea, in viziunea noastra, o diversitate de posibilitati de a reface sau de a adauga ceva. Si pentru ca nu mereu „place” poate fi argumentat, si orice rationalizare in acest sens este in plus in acest caz. COMA este, si pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker