Creativitate in spiritul sarbatorilor de iarna

Sfanta Sarbatoare a Craciunului aduce laolalta oameni de toate felurile, personalitatile, caracterele, dar, mai presus de atat, oamenii creativi si inventivi sunt cei care aduc un plus de bucurie si lumina.
Atelierul Ralucai din Braila si, implicit, omul frumos Raluca Ilie, a prezentat aseara o creatie inedita la nivel local si, sinceri sa fim, din tara – rochia din brad. Evenimentul a culminat cu inaugurarea noii locatii – din Bld Independentei nr 8, Braila, iar rochia a fost creata in colaborare cu Andreea Mihoci, detinatoarea unui salon floral din oras.

Prezenti la eveniment, am stat de vorba cu creatoarea minunatiei despre stil, fashion, conceptul creativ dar si despre tendintele de anul viitor.

In acest an ne-am gandit sa facem ceva special, de Craciun – prilej de sarbatoare, de fericire, de liniste si de a crea ceva frumos – si astfel am ajuns la conceptul rochiei din brad. Am lucrat aproximativ trei zile, cate sase ore pe zi, si, din fericire, nu au survenit modificari pe parcurs. Rochia a iesit exact asa cum ne-am dorit. , a declarat Andreea Mihoci.

20161217_165548

Rochita actuala nu poate fi purtata, este foarte grea, dar putem crea o rochita din brad sa poata fi purtata,a precizat Raluca Ilie, detinatoarea Atelierului Ralucai.

See Also

Pentru mine moda reprezinta o modalitate de a-ti pune ideile in practica si imi place sa cred ca ma indrept spre stilul avangardist. Pentru anul viitor atelierul pregateste brailencelor o colectie foarte frumoasa de rochii de mireasa care vor fi unicate, in mare parte, si vor fi avangardiste. Pe langa alb, vom avea nuante de bej, ivoire, roz pal, cu accesorii foarte stridente. In prezent atelierul ofera rochite de copii, seturi mama-fiica si putem crea ce isi doreste fiecare. Pentru ca nu cred ca trebuie sa ne ghidam dupa un stil impus, stilul si-l face fiecare., a adaugat Raluca Ilie.

Pentru anul 2017, cred ca ne indreptam spre stilul avangardist, dar mai cred ca romancelor inca le e teama sa incerce noul. Totusi, cine va veni la atelierul meu si va primi deschis indicatiile mele, cu siguranta isi va schimba stilul. Multumesc tuturor brailencelor care m-au sprijinit in activitatea atelierului, ce a luat nastere acum trei ani si care s-a dezvoltat in scurt timp. Si le astept pentru a le crea rochita de vis!, a concluzionat creatoarea Atelierului Ralucai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top