Now Reading
“Araclema” cu Damian & Brothers feat. Lora!

“Araclema” cu Damian & Brothers feat. Lora!

In 2016, Damian Draghici, leader-ul si fondatorul trupei Damian Brothers a decis sa schimbe sunetul Damian & Brothers si a introdus printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, cum sunt chitara electrica, basul electric, tobele de rock si ritmuri de dubstep, reggae ?i gypsy blues.

Materialul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici; producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania; producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

Astazi a venit randul lansarii uneia dintre cele mai iubite piese ( de noi) de pe acest album – “Araclema” , o colaborare cu una din cele mai bune voci din Romania de la ora actuala, Lora.

Lora: “Il admir de foarte mult timp pe Damian si imi aduc aminte cu mare drag de concertul de la Arenele Romane, unde mi-am pus bocancii in picioare, o fusta gypsy, panglici colorate impletite in par si am dansat tot concertul fara oprire. Este o onoare pentru mine sa fac parte din proiectul “Gypsy Rock” si sa cant alaturi de Damian & Brothers piesa “Araclema”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top