Now Reading
Un nou concept artistic al Teatrului “Maria Filotti” Braila – Laboratorul de teatru – ”Avantgarde”

Un nou concept artistic al Teatrului “Maria Filotti” Braila – Laboratorul de teatru – ”Avantgarde”

”Teatrul ”Maria Filotti” Braila are, din septembrie 2016, un al treilea spatiu de spectacole, Sala ”Avantgarde”, intr-o locatie amenajata astfel incat sa fie posibila existenta unui laborator teatral, care sa genereze proiecte artistice diversificate, in ideea unui dialog mult mai activ si mai apropiat cu publicul. Prin experimentarea de catre spectatori a ”jocului de-a teatrul”, prin proiectul ”Teatru pentru toti in Avantgarde”, se vor promova spectacole gen one man/women show, teatru lectura, dezbateri privind tendintele in arta spectacolului de teatru contemporan, romanesc sau universal, prezentate si analizate de profesionisti, actori, regizori, scenografi, coregrafi, muzicieni, teatrologi si dramaturgi.

15965435_1397732770260057_5128163783663780145_n

Prin Laboratorul teatral ”Avantgarde” pot sta ”Fata in Fata” principalii actanti, artistii si spectatorii, parteneri esentiali in desavarsirea aspiratiilor comune, spectacolul de teatru, oferind astfel posibilitatea publicului de a fi alaturi de artisti .

See Also

Primul experiment teatral propus de TMF Braila in cadrul proiectului „Laboratorul de teatru” – ”Avantgarde” este un One Woman Show “Viata nu te intreaba niciodata nimic” pe versiunea scenica si in regia Ancai Cismaru , in interpretarea actritei Wanessa Radu , acompaniata la pian de compozitorul Cornel Cristei .
Inaugurarea acestui Proiect va avea loc vineri 20 ianuarie , ora 18.00 la Sala– ”Avantgarde” ( intrarea prin Piata Traian ).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top