Now Reading
What’s UP si Florin Ristei lanseaza single-ul si videoclipul “Facem ce vrem”

What’s UP si Florin Ristei lanseaza single-ul si videoclipul “Facem ce vrem”

Cel mai harnic artist din 2017! Nici bine nu s-a intors din vacanta ca What’s UP este gata sa lanseze un single nou, in colaborare cu Florin Ristei – “Facem ce vrem”.

Asa cum ne-a obisnuit, si de acesta data What’s UP “da cu pilda in populatie” si vorbeste despre curaj, despre cei care au puterea sa mearga inainte si sa lupte pentru cei dragi, indiferent de cat de grele sunt provocarile.

Imi doresc foarte mult ca piesele mele sa ajunga nu doar la oameni, ci si la sufletele lor. Ma bucur cand sentimentele mele devin numitor comun si sper ca si de aceasta data sa fie la fel“, declara What’s UP.

Piesa este compusa si produsa de catre What’s UP si Marius Mirica, iar clipul e regizat de catre Ionut Trandafir.

Se pare ca lucrurile se concretizeaza, atunci cand se fac pe repede inainte. Asa s-a intamplat si in cazul asta. M-a sunat What’s Up sa-mi zica despre piesa, am inregistrat in cateva ore refrenul. Apoi, la sfarsitul anului 2016, am filmat clipul. Afara, la minus grade si, chiar daca am inghetat cateva ore, a fost fun. Mai facem ce vrem! 🙂 Si cu baietii de la FreeStay pregatim un clip nou, pentru piesa ‘Din intamplare’. Asa ca, stati aproape!“, declara Florin Ristei.

See Also

What’s Up si Florin Ristei, cei mai harnici baietii ai inceputului de an, au deja planificate multe proiecte pentru 2017, piese solo si colaborari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top