Acum citește
Ambitiosii si inimosii tineri Codrut Moldovan si Diana Bucur pregatesc un nou eveniment caritabil in Cluj

Ambitiosii si inimosii tineri Codrut Moldovan si Diana Bucur pregatesc un nou eveniment caritabil in Cluj

Codrut Moldovan si Diana Bucur organizeaza un nou eveniment de exceptie, de data aceasta in Cluj, un spectacol caritabil pentru o tanara pe nume Silvia, in varsta de 26 de ani, care se lupta din rasputeri cu boala Lyme. Singura speranta de a scapa de acest cosmar este centrul neurologic din Viena, unde i s-ar asigura un consult si un tratament adecvat. Familia ei, insa, nu dispune de cei 30.000 de euro necesari pentru a beneficia de oportunitatile oferite la clinica.

FotorCreated

Ne bucuram din suflet sa facem bine tinerilor de varsta noastra. Trist este ca oamenii cu adevarat influenti, de varste mai inaintate, nu se implica pe cat ar trebui sa o faca in astfel de cazuri. Insa ne place sa ajutam si o vom face de fiecare data cand vom avea aceasta posibilitate, au declarat cei doi tineri Codrut si Diana.

Invitatii acestui eveniment special sunt: Madalina Danciu , Andreea Ciupe , Ovidiu Furnea , Radu Lazar Iulia Bucur, Valentin Poienariu , Fabian Sanchez , Bibanu , Mihail si indragita cantareata de muzica populara Sava Negrean Brudascu. Surprizele vor fi nelipsite.

Evenimentul va avea loc in data de 22 Februarie 2017, la Casa de Cultura a studentilor – Sala de spectacole Dumitru Farcas din Cluj Napoca.

Vezi și

In plan personal, ambitiosul Codrut pregateste o mare surpriza alaturi de artistul latino Fabian Sanchez, iar frumoasa Diana planifica in prezent cateva proiecte in zona fashion-ului.

Partener media: Star Gossip Magazine.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus