Now Reading
Laboratorul de teatru – ”Avantgarde” al Teatrului “Maria Filotti” Braila se inaugureaza cu un nou spectacol-concept – “Viata nu te intreaba niciodata nimic”

Laboratorul de teatru – ”Avantgarde” al Teatrului “Maria Filotti” Braila se inaugureaza cu un nou spectacol-concept – “Viata nu te intreaba niciodata nimic”

Vineri 20 ianuarie si duminica, 22 ianuarie, ora 18.00, prestigiosul teatru “Maria Filotti” Braila invita publicul iubitor de arta la inaugurarea unui nou spatiu de spectacole, Sala ”Avantgarde” si la avanpremiera, respectiv premiera spectacolului “Viata nu te intreaba nimic”, un one-woman show oferit din suflet de actrita Wanessa Radu.

In deschidere , ACTRITA , interpretata de Wanessa Radu va pofteste in “apartamentul” sau .”Aliatii” sai pe parcursul spectacolului , cei prin care si cu care va dialoga, printre care si dumneavoastra, spectatorii, sunt cateva personaje feminine din repertoriul clasic al teatrului : “Anca” din “Napasta” lui I.L. Caragiale , “Nina Zarecinaia “ ( Pescarusul ) si „Sonia” ( „Unchiul Vania” ) ambele din creatia marelui A.P. Cehov , „Nora” din „Casa Papusilor” ( „Nora” ) de Ibsen si cateva ipostaze mai moderne, ca de exemplu Edith Piaf si Maria Tanase.

Regia – Anca Cismaru , Selectie texte – Anca Cismaru si Wanessa Radu, dramaturgia si ilustratia muzicala – Lucian Sabados , scenografia – Carmen Rus si Mariana Bogdan , la pian compozitorul Cornel Cristei.
Foto: Marian Ecmegian

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top